White pages/Pagina kwijt/Website weg

Wordpress, Joomla! of ander CMS of forum software kan er na een upgrade van PHP last van hebben.
Het is een vreemd gebeuren, je tikt je internetadres in en ...niks. Je denkt bij jezelf; al dat werk voor niets, weer helemaal opnieuw beginnen.
In veel gevallen is er niks aan de hand en kan je door onderstaande stappen te volgen je website snel weer online hebben.

Stap 1: Log in op je FTP server. (Ik gebruik altijd Filezilla, dus het kan zijn dat sommige stappen net even anders moeten).

Stap 2: Zoek de map plugins, deze vind je binnen public_html/wp-content/plugins

Stap 3: Verander de naam van de map met plugins naar plugins.unused

Stap 4: Je site is nu online, maar zonder plugins. Log nu in via www.uwdomein.nl/wp-admin .

Stap 5: Na het inloggen selecteer je binnen Wordpress je plugins.
Vervolgens verander je op de FTP server de naam van de map plugins.unused weer naar plugins.

Stap 6: Alle plugins zijn binnen Wordpress gedeactiveerd, je kan ze nu 1 voor 1 activeren.
Kijk na het activeren van elke plugin even of je site er nog is. De plugin die het Blank Screen veroorzaakt,
zul je ofwel moeten upgraden, ofwel vervangen door een plugin die hetzelfde werk doet.

Stap 7: Pak een bak koffie en schudt de stress van je af